Frequently asked questions

Mikä on menuboksi?


Menuboksi on viikottain vaihtuva take-away menu, joka on vaihdellen buffet tai istuva-illallinen.
Miten menuboksit pakataan?


Minimitilaus ja pienin pakkauskoko on kahdelle hengelle. Tarjoilut pakataan ympäristöystävällisiin kertakäyttörasioihin. Kerrothan, mikäli toivot useampaa kassia viedessässi tarjoiluja kahteen tai useampaan kotiin.
Mitkä ovat noutopisteet?


Share Cateringilla yksi noutopisteistä on aina tuotantokeittiöllä Vartiokylässä Helsingissä, osoitteessa Linnavuorentie 19. Sweet Pepper Cateringilla niin ikään yksi noutopiste on aina tuotantokeittiöllä Ruoholahdessa, Helsingissä osoitteessa Porkkalankatu 22. Muut noutopisteet vaihtelevat viikottain, otamme vastaan myös ehdotuksia!
Milloin minun pitää tilata menuboksi?


Tiedon viimeisestä tilauspäivästä löydät kunkin tuotteen tuotetiedoista. Yleensä viimeinen tilauspäivä on noutoviikon keskiviikkona.
Miten maksan tilaukseni?


Verkossa tilatessasi maksu hoituu verkkomaksulla. Sähköpostilla ja puhelimitse tilatut tarjoilut maksetaan noudon yhteydessä kortilla.
Kuinka kauan tuotteet säilyvät ja mitä tarvitsen kotoa?


Tuotteet tulee nauttia noutoa seuraavana päivänä ja säilyttää siihen saakka kylmässä. Ellei toisin ole ilmoitettu ovat tuotteet valmiita nautittavaksi, joten tarvitset vain ruokailuvälineet ja hyvää juotavaa! Istuvien illallismenujen ja grillimenujen yhteydessä löydät kassista valmistusohjeet.

Unanswered questions?...Ask us!
arrow&v

Thanks for submitting!